Guidet bustur den 2. juni.

 

 

Guidet bustur til spor i landskabet efter Den Sjællandske Midtbane
Søndag d. 2. juni kl. 13.30 til ca. 15.00.

Grundet den store interesse for egnsspillet ” Banebørster og Sognerødder – Balladen om en Jernbane” og Midtbanens historie har Vigersted Dilettanten indgået et samarbejde med Sporvejsmuseet på Skjoldenæsholm om en guidet tur i området Kværkeby, Vigersted og Jystrup. Turen starter og slutter på Sporvejsmuseets P-plads. Der bliver stop på turen på udvalgte steder, hvor guide Torben Dan Jensen vil fortælle historier om de mennesker, der levede ved og af banen. Sporvejsmuseet kan før eller efter busturen besøges til særpris.
Turen køres i en af Sporvejsmuseets busser – KS322 (med forbehold)–som blev bygget af Leyland og DAB i 1968. Bussen kørte i København på tidligere sporvognslinje nummer 10, indtil den midt i firserne blev museumsbus.
Pris bustur: 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Der er plads til 40 deltagere i bussen, og billetter sælges efter ” først -til – mølle” og betales på forhånd.

Billetter bestilles på vigersted.nemtilmeld.dk.
Bekræftelse skal fremvises på smartphone eller print på busturen og ved eventuel indgang til Sporvejsmuseet for at opnå særpris.
Yderligere oplysninger Berit Galberg 22212325.
Særpris på indgang d. 2.juni  på Sporvejsmuseet: 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.
Sporvognene kører på en del af midtbanens strækning og medbragt madkurv kan nydes på picnic-området ved sløjfen, hvor der også kan købes mad, drikke og andre forfriskninger inden sporvognsturen går tilbage. Yderligere oplysninger på 22 21 23 25
Læs mere på  www.vigersted.net/egnsspil     www.sporvejsmuseet.dk