Dramatisk gymnastikopvisning!

Lørdag d. 9. marts var der gymnastikopvisning af VIF i Vigersted Idrætshal.

Som forventet var der en masse fine opvisninger, blandt andet af Forældre-Barn holdet, hvor de små poder, bragte mange smil på læberne. Inliners viste flotte opvisninger i slalom og meget andet, og der var godt gang i Jumping Fitness på trampolinerne! Hen mod slutningen, udviklede gymnastikopvisningen sig dog lidt mere dramatisk, da den midlertidigt måtte stoppes, i forbindelse med at brandalarmen gik! Alle de ca. 300 personer som var tilstede, blev bedt om at gå udenfor, og det forløb ganske stille og roligt.
Brandvæsenet dukkede hurtigt op, og Indsatslederen fandt hurtigt ud af, at det var en popcornmaskine i Cafeteriet, der havde fået aktiveret røgalarmen.
Brandmændene der kort efter ankom, kunne derfor nøjes med en hyggelig tur, ud af de små veje, gennem det kuperede terræn til Vigersted.

Gymnastikopvisningen blev herefter genoptaget, hvor de besøgende fik fornøjelsen, af at se de lidt større børn, slå kolbøtter, gå på line og springe i trampoliner m.m.
Sidst men ikke mindst, blev der uddelt diverse gaver, som tak til de mange instruktører, for deres store engagement, og lyst til at stille op uge efter uge, og udøve en masse idræts-aktiviteter sammen med alle disse hold under Vigersted Idrætsforening (VIF).

Gymnastikafdelingen takker Kim Formsgaard, for endnu en gang at være på pletten, og tage en masse flotte billeder under arrangementet.

Skriv et svar