Flere fælles maddage i Vigersted?

Flere fælles maddage i Vigersted?

Tirsdag den 31. august inviterer Vigersted Forsamlingshus, Vigersted Lokalråd og Café Ingeborg til langbordsspisning ved søen. Der vil blive dækket op med ternede duge og efterårsfarver i håbet om at skabe rammer for nye fællesskaber i Vigersted, og vi håber på stor deltagelse.

Målet med arrangementet er, udover at vi ønsker en god aften for deltagerne, at vi vil invitere til en præsentation af Vigersted og Café Ingeborg og i forlængelse heraf indgå en dialog og afsøge mulighederne for at etablere madfællesskaber og andre fællesarrangementer i fremtiden.

Café Ingeborg giver os mulighed for, at vi kan lave denne langbordsspisning med gratis mad til første arrangement. Dette sker via Caféens Foodtruck, som blev mulig på grundlag af støtte fra Nordea Fonden i 2020. Café Ingeborg blev i 2020 udvidet med en mobil madcafé, som skal køre rundt i Ringsted Kommune for at understøtte (mad)fællesskaber.

Man vil kunne købe drikkevarer til rimelige priser.

Maden vil kunne spises fra kl. 17.30-18.30. Alle er velkomne.

Programmet bliver:

17.00 Borddækning. Kom og deltag, hvis du har tid.

17.30 – 18.30 Spisning: Grill dit eget naanbrød, hvis du har lyst! Til naanbrødet serverer Café Ingeborg grillet marineret oksesteg med dip og blandet salat.

18.30:                 Fortælling om fortidens fællesskaber i Vigersted.

Fortælling om Café Ingeborg.

Den nysgerrige mikrofon. Skal vi arbejde på flere fællesspisninger i Vigersted? Hvad har borgerne i Vigersted behov for? Café Ingeborg hjælper gerne i gang.

Hvis I har nogle ideer til andre fællesarrangementer, er der også mulighed for at stille forslag og debattere det.

20.00:                 Afslutning og oprydning.

Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at vi får tilmelding via www.vigerstednemtilmeld.dk

inden torsdag den 26.8.

I tilfælde af dårligt vejr går vi i Forsamlingshuset.

Skriv et svar