Valgmøde i Vigersted Forsamlingshus den 3. november kl. 19

Afholdes af Fjællebro/Kværkeby Borgerforening og Vigersted Lokalråd
Kom og mød Britta, Torben, Sadik, 3 x Henrik, Finn, Claus, Ulrik og Andreas til valgmødet den 3. november kl. 19 i Vigersted Forsamlingshus – og stil alle de gode spørgsmål, som du brænder for.

Alle politiske partier præsenterer kort deres program og er herefter klar til dine spørgsmål. Hører du f.eks. til dem, der bekymrer dig for usikre skoleveje, eller savner du stadig en cykelsti fra skolen til Roskildevej? Måske undrer du dig over, hvor udstykningen på Lønager blev af? Eller ser du med ængstelse på den tunge lastbiltrafik gennem landsbyen og på de små sogneveje? Måske er det mere en udslidt sportshal, der falder dig ind? Det kan også være, du hører til dem, der er stigende irriteret over, at det er helt umuligt at komme ud på Roskildevej i myldretiden.

Måske kan dine spørgsmål være med til at gøre os alle klogere på, hvor det bedste valg ligger. Kun ved at tage stilling og stemme, får vi det byråd vi fortjener. Vi ønsker vel alle, at den rette sammensætning kan varetage vores interesser de næste 4 år.

Skriv et svar