Næste stykke i Vigersted-dilettanten

Lejemord A/S er titlen på Vigersted dilettantens næste stykke som opføres 20.–22. marts i forsamlingshuset. Som titlen nok antyder, er der tale om en kriminalfarce.

Løjerne starter, da to mænd, Birger og Robert, vil forøge deres beskedne løn i et fitnesscenter, ved at hjælpe en ikke helt yngre direktørfrue af med hendes mand, til fordel for en noget yngre elsker. Til det formål lejer de en nedlagt bodega og slagterforretning, hvor de kan køle deres ”vare” ned. De har imidlertid ikke taget højde for bygningen øvrige beboere: en vicevært og hendes niece, ”en ubeskrivelig sexet ung kvinde”, den clairvoyante overbo og den stedlige kriminalassistent af 17. grad. Det kan vel heller ikke undre, at direktøren ikke er særlig samarbejdsvillig.

Hvad det hele ender med skal selvfølgelig ikke røbes her, men de to ”lejemordere”, som ikke hører til de skarpeste knive i skuffen, kommer ud for mange overraskelser.

Stykket instrueres af Lonny Henriksen og har 8 medvirkende.

Til premieren fredag d. 20 marts er der spisning før forestillingen. Der serveres en buffet med flere slags kød, kartofler, salater samt en dessert. I pausen serveres kaffe og småkager. Spisningen starter kl. 18.30 og prisen for den samlede pakke er 200 kr. for voksne og 150 kr. for børn. Det er selvfølgelig muligt at købe billet kun til forestillingen, så er prisen henholdsvis 75 og 40 kr. Bestilling af buffet skal ske senest tirsdag d. 17. marts og er bindende efter denne dag.

Lørdag d. 21 marts spiller vi kl. 19.00. Her er der mulighed for at hygge sig sammen med sine venner og naboer med medbragt mad fra kl. 17.30. Det er muligt at medbringe drikkevarer mod at betale proppenge på 25 kr.

Søndag d. 22 marts spiller vi kl. 15.00 og her vil der være mulighed for at købe kaffe/te og kage i pausen.

Billetpriserne for lørdag og søndag er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn.

Billetter bestilles på tlf. 57 52 56 16 eller 22 21 23 25.

Niels Arentoft

Skriv et svar